måndag 20 juni 2011

Firmafesten

Jag kan säga att jag NYSS återhämtat mig från festen i lördags. Jisses vilken fest! Inte så mycket på själva middagen, den var väldigt lugn, inte på långa vägar så mycket drag det brukar vara, men på stan däremot var det verkligen feststämning! Jag och mina fina billing-kollegor var ute och utgjorde en del av den i mitt förra liv* så hatade gruppen tjejerna från jobbet**.

Vi lämnade inte Stars förren de tände lamporna och stängde av musiken. :-)

Jobbfestens tema var förresten maskerad, fast man behövde inte förnedra sig totalt utan bara med en mask. Jag är väldigt nöjd över att flera personer tyckte jag liknade elastaflickan, wow!

Underhållningen stod Orup för, inte riktigt min smak måste jag erkänna. Å andra sidan är jag bortskämd, när man har Lena Ph, The Ark, Fredrik Wilkingsson, Wild Kicks-Ola mfl i minnet från tidigare fester smäller han inte så högt, Mister Orup.


Min kollega L hade finaste masken, men det gör inget så länge folk tycker jag liknar Elastaflickan. (Fast jag tror mest det var min mask som liknade henne, inte min midja.)Mister Orup drar av MagalufSören från våra reklamfiler var också på festen. Lite konstigt, är han en riktig människa liksom?

*När jag var 19 och jobbade i baren på stora konferenshotellet
**Överåriga och överförfriskade kvinnor som är i en bar <1 ggr/år och som tycker det är jätteskojsigt att beställa drinkar som alla bartenders hatar.

1 kommentar:

  1. Om Orup kom måste det ju ha varit grymt! Jag ska själv anordna en mindre firmafest och letar ideér, hur fungerade maskerad-temat? Var det ganska lagom mycket utklätt? Det blir ju i alla fall inte allt för svårt :)

    SvaraRadera