söndag 1 maj 2011

Tjuvjävel

Mina cykelskor är borta. Först skyllde jag på mig. Det skulle jag inte gjort, för även efter att ha vänt upp och ner på hela lägenheten och hela källaren är de fortfarande borta. Jag försöke dra mig till minnes var jag hade dem senast och det var (inte helt oväntat) på gymmet. Jag kollade vilket datum och vilken tid jag var där och kunde stämma av med min träningsdagbok att jag både hade spinnat och tränat på gymmet den dan. Detta i sin tur betyder att jag efter spinningpasset ställt dem i skohyllan på gymmet. Det brukar jag göra, och jag brukar tyvärr även glömma dem där. (Man blir lätt glömsk efter 55 min spinning och 30 min styrka.)

Eftersom de inte står i den hyllan nu, och eftersom inte gympersonalen städat undan dem finns bara en förklaring. Sko-tjuvs-jäveln har varit framme. Senaste veckorna har flera par skor blivit stulna från mitt gym så det ligger ju nära tillhands att tänka sig att nån har tagit även mina.

Det som är helt otroligt är varför någon har velat ha dem! Jag köpte dem när jag började cykla lite mer seriöst 1999. Sedan dess har jag cyklat åtskilliga mil i skogen och suttit i många timmar i spinningsalen med dem. De är indränkta i säkert tio liter svett och har div revor och skador. Klossarna är så hårt spända och så slitna att jag inte kan tänka mig att någon annan kan cykla i dem utan att slå ihjäl sig. (bra) Dessutom är de av den gamla sortens MTB-skor, såna man ínte kan gå i utan att se ut som om man behöver uppsöka en toalett. 

VEM FAN VILL HA NÅGON ANNANS SÅNA SKOR? Idioter.

Hursomhelst har jag köpt ett par nya nu. Så här ser dom ut. Egg-shell blue minsann.

2 kommentarer:

  1. Uch fy vad illa. Har liknande o de är inte helt billiga direkt heller :(

    SvaraRadera
  2. Tjuvjäveln kanske var cykelskoförsäljare? Antingen det eller en fetischist som gillar att sniffa i andras svettiga skor. Möjligtvis var det en som gillar att jävlas, såna finns det gott om.

    SvaraRadera